Dig Deeper

«Det kommer lite godt ut av å sette dette bandet i en bås. Dig Deeper-toget ruller videre og omfavner frihetsrocken i sin kamp mot egne grenser. Omfavnet av americana og country-fans, såvel som av den voksende psychfamilien i Oslo. Alle som har vært på en Dig Deeper-konsert skjønner hvorfor.

Med medlemmer fra Electric Eye, The Low Frequency in Stereo og Utakk og base både i Oslo og Bergen har frontmann Einar Kaupang og Dig Deeper bygget broer over fjellet og samlet det beste av Oslo og Bergensrock. Det er knyttet store forventninger til albumet «How You Spend Your Days» som kommer ut i Skandianavia på Snertingdal Records 23. januar 2015. Albumet er spilt inn i ABC Studio i Etne med produsent Anders Bjelland (Electric Eye/Hypertext).

Etter debut-albumet «August Afternoon» i 2012 og den overroste singelen Memphis, slapp Dig Deeper i mai 2014 singlene ‘May 3rd’ og ‘Let Me Ride’ digitalt og på syvtommer vinyl (Snertingdal Records). Disse låtene ble plukket opp og listet på P13 og rost opp i skyene av Totto Mjelde, Kristin Winsents, Kristopher Schau og Thomas Felberg, samt snurret på KDHX Radio i USA og omtalt i en rekke amerikanske blogger.

Dig Deeper har turnert Norge på kryss og tvers, spilt Bergenfest, Norwegian Wood, Øyas klubbdager, By:Larm 2011, headlinet Kristparken-scena  Musikkfest Oslo 2014, RocknLol, Periferi, Working Class Hero, turnert med Daniel Norgren (S), gjort support for Israel Nash (US) m.m. og gjorde en kort Norgesturné våren 2015, samt en rekke festivalgiger sommeren og høsten 2015. Året ble avsluttet med et smell med en romjulskonsert på legendariske Last Train i Oslo.

Bandet er i disse dager i ferd med å gå i studio med nytt materiale som tentativt skal slippes våren 2017. Med seg i studio har de produsent Anders Møller (Kitchie Kitchie Ki Me O, Kåre & The Cavemen, Euroboys, Ulver etc.).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: