Snertingdal Sounds # 2

Snertingdal Sounds er en ny serie med spillelister der folk kan få med seg hva som går inn i ørene på oss i Snertingdal-leiren. Ofte er det lister satt sammen av hva vi har hørt og digget den siste tiden andre ganger kan det være listene blir mer tematisk. Åkke som, hver eneste fredag kan DU få deg en fantastisk musikalsk reise med hilsen fra oss i Snertingdal Records.

 

Svensk progg, politisk rock, ny supergruppe med medlemmer fra freakfolkensrevivalens gullalder og en smårar sjørøverkaptein. Det ser ut til at det ikke bare var forrige uke det var vanskelig å finne den røde tråden. Lista fikk sitt utgangspunkt i å forsøke å finne låter som kunne passe inn med den mildt sagt gåsehudfremkallende Shipbuilding (ført i pennen av Elvis Costello, men udødeligjort i denne versjonen med Robert Wyatt). Jeg har hatt den på konstant repeat i hjernen siden den plutselig dukket opp igjen rundt påsketider. Om de andre låtene passer eller ei, vel, jeg synes det – og det er låter som har snurret i heimen den siste tiden. (Og, ja, det kan tyde på at vi har lagt vår elsk på Kevin Morbys siste..)

Så, tune in – turn up and keep on truckin’!

– Stian Finstad Svehagen aka Heartworn Highways

 

  1. PJ Harvey – The Ministry Of Social Affairs
  2. Kevin Morby – Water
  3. Knutsen & Ludvigsen – Sjørøverkaptein Knutsen
  4. Träd, Gräs & Stenar – Chrisboogie
  5. Robert Wyatt – Shipbuilding
  6. Heron Oblivion – Sudden Lament
  7. Contact – Jag är lite ledsen ikväll

Tidal // Spotify

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: