Snertingdal Sounds # 10

Snertingdal Sounds er en ny serie med spillelister der folk kan få med seg hva som går inn i ørene på oss i Snertingdal-leiren. Ofte er det lister satt sammen av hva vi har hørt og digget den siste tiden andre ganger kan det være listene blir mer tematisk. Åkke som, hver eneste fredag kan DU få deg en fantastisk musikalsk reise med hilsen fra oss i Snertingdal Records.

«Det var rundt i disse tider vi pakket bilen full og satte kursen mot Roskilde, klare for nye festivalopplevelser. Jeg hadde alltid ansvaret for å sette sammen årets festivalmixtape, der «The Mexican» av Babe Ruth var et fast innslag hvert år. Av andre artister på denne ukens Snertingdal Sounds, har jeg lyst til å trekke frem Steve Gunn som har gitt ut en helt fantastisk plate i «Eyes On The Lines». Sløy Sonic Youth møter Grateful Dead. Vi bråtalas!» – David Jønsson

 

  1. Smith – You Don’t Love Me
  2. Terje Rypdal – Dead Man’s Tale
  3. Steve Gunn – Full Moon Tide
  4. Bob Lind – Not That I Would Want Her Back
  5. Dungen – Franks Kaktus
  6. Can – Vitamin C
  7. Babe Ruth – The Mexican
  8. Nino Ferrer – Looking For You

Spotify // Tidal

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: