Snertingdal Sounds # 12

Snertingdal Sounds er en ny serie med spillelister der folk kan få med seg hva som går inn i ørene på oss i Snertingdal-leiren. Ofte er det lister satt sammen av hva vi har hørt og digget den siste tiden andre ganger kan det være listene blir mer tematisk. Åkke som, hver eneste fredag kan DU få deg en fantastisk musikalsk reise med hilsen fra oss i Snertingdal Records.

 

Da var ferien over og hverdagen over oss. Det er dags for å «ease back into things» som det heter på nynorsk. På ukas liste tar vi det tilbake til røttene, tilbake til countryrocken, det gode og det trygge. Fra Brinsley Schwarz livsbejaende gladlåt til mer ettertenksomme saker fra Lonnie Mack og David Wiffen. Den drivende boogien til Gary Farr er backet av latterlig gode Mighty Baby og Richard Thompson. Selvfølgelig fikk vi plass til litt Dead også, sku da bare mangle. Så dig in – hverdagen er ikke så gæli, vel?

Gone sugarfootin’! – Stian Finstad Svehagen.

 

  1. Brinsley Schwarz – Country Girl
  2. Cowboy – Hey There Baby
  3. Mason Proffit – Freedom
  4.  Gary Farr – Old Man Boulder
  5. David Wiffen – Driving Wheel
  6. Ian Matthews – Keep on Sailing
  7. Grateful Dead – Brown-Eyed Women
  8. Lonnie Mack – The Man in Me
  9. Stephen Stills/Manassas – It Doesn’t Matter

Spotify // Tidal

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: