Snertingdal Sounds # 14

Snertingdal Sounds er en ny serie med spillelister der folk kan få med seg hva som går inn i ørene på oss i Snertingdal-leiren. Ofte er det lister satt sammen av hva vi har hørt og digget den siste tiden andre ganger kan det være listene blir mer tematisk. Åkke som, hver eneste fredag kan DU få deg en fantastisk musikalsk reise med hilsen fra oss i Snertingdal Records.

Fra 7800 Namsos til Bearsville, Woodstock på ti låter. Det er mye The Band på denne lista. Et av verdens beste band. Jeg sier som David Crosby, «did I mention The Band, THE Band?» Mye funky tromming, både fra Levon Helm og andre habile trommiser. En del oversette artister, både gamle som Jesse Winchester og Bobby Charles og nye som Promised Land Sounds og Megafaun.»Trials of Jonathan» er en cover, originalen med Happy & Artie Traum finnes ikke digitalt i studioversjon – skaffer du meg debutskiva deres med denne låta på til meg så er jeg evig takknemlig. (På vinyl selvfølgelig). Trur jammen det blir helg denne uka og jeg!

Keep on chooglin’ – Stian Finstad Svehagen.

  1. Åge Aleksandersen – Tiendeholmen
  2. The Band – Time to Kill
  3. Jesse Winchester – Quiet About It
  4. Megafaun – Ressurection
  5. Jonathan Wilson – Trials of Jonathan
  6. The Deep Dark Woods – 18th of December
  7. Bobby Charles – Small Town Talk
  8. Promised Land Sound – Weed and Wine
  9. Bob Dylan – Tough Mama
  10. Creedence Clearwater Revival – Bootleg

Spotify // Tidal

Foto: Espen Sandmo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: