Snertingdal Sounds # 16

Snertingdal Sounds er en ny serie med spillelister der folk kan få med seg hva som går inn i ørene på oss i Snertingdal-leiren. Ofte er det lister satt sammen av hva vi har hørt og digget den siste tiden andre ganger kan det være listene blir mer tematisk. Åkke som, hver eneste fredag kan DU få deg en fantastisk musikalsk reise med hilsen fra oss i Snertingdal Records.

Sommeren er over, men den siste uka har gitt oss en liten bonus-sommer, og det skinner igjennom på ukas liste. Disse låtene har alle et slør av sol-dis over seg, det som på engelsk så fint heter sundazed. Et ord jeg ofte bruker når jeg snakker om musikk faktisk. For å forsøke å forklare hva jeg mener så kan jeg si at det er låter med en klar følelse av sol og sommer, men av den litt slappe, behagelige typen. Samtidig har låtene et klart preg av nostalgi over noe som er i ferd med å forsvinne eller har svunnet hen.. Litt som sola i september altså.

All things must pass.  – Stian Finstad Svehagen.

  1. Air – Bathroom Girl
  2. Cass McCombs – Low Flyin’ Bird
  3. Teenage Fanclub – I Have Nothing More to Say
  4. The Shins – September
  5. Seabear – I Sing I Swim
  6. Euroboys – Topanga
  7. The Autumn Defense – Written in the Sun
  8. Vetiver – I Must Be in a Good Place Now
  9. Beachwood Sparks – The Reminder

Tidal // Spotify

Foto (c) Mai-Linn Finstad Svehagen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: