Snertingdal Sounds # 17

Snertingdal Sounds er en ny serie med spillelister der folk kan få med seg hva som går inn i ørene på oss i Snertingdal-leiren. Ofte er det lister satt sammen av hva vi har hørt og digget den siste tiden andre ganger kan det være listene blir mer tematisk. Åkke som, hver eneste fredag kan DU få deg en fantastisk musikalsk reise med hilsen fra oss i Snertingdal Records.

«Funny how the circle is a wheel..» synger Gene Clark i en av tidenes aller fineste låter, Full Circle, fra det nokså fine comeback-albumet fra 1973. Den låta bare måtte med denne uka, det samme måtte brillefine nye låter fra Allah Las, The Tyde (endelig!!!), Ultimate Painting og en latterlig fin en fra Hope Sandoval med Kurt Vile på laget. I tillegg får du en rysare av en låt fra The Resonars, litt svale bølgeskvulp fra Buffalo Springfield, Brian Wilsonsk storslagenhet fra Spiritualized og ikke minst den særs underkjente Sterling Morrison på gitar sammen med like underkjente Luna.

Tune in, turn up, drop out! – Stian Finstad Svehagen

  1. Buffalo Springfield – Kahuna Sunset
  2. Spiritualized – Do it All Over Again
  3. Allah Las – 200 South La Brea
  4. The Byrds – Full Circle
  5. The Tyde – It’s not Gossip if its True
  6. The Resonars – Invisible Gold
  7. Ultimate Painting – Bills
  8. Luna – Friendly Advice
  9. Hope Sandoval & The Warm Inventions feat. Kurt Vile – Let Me Get There

Spotify // Tidal

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: