Snertingdal Sounds # 21

Snertingdal Sounds er en ny serie med spillelister der folk kan få med seg hva som går inn i ørene på oss i Snertingdal-leiren. Ofte er det lister satt sammen av hva vi har hørt og digget den siste tiden andre ganger kan det være listene blir mer tematisk. Åkke som, hver eneste fredag kan DU få deg en fantastisk musikalsk reise med hilsen fra oss i Snertingdal Records.

Bladene er brune og himmelen er i beste fall grå. Forrige helg stilte vi klokkene og vi nærmer oss tiden der vi går til og fra jobb i mørket. Det frister å bruke helgen til å lese ferdig en bok og holde seg innendørs. Høsten er tiden for dykke ned i melankolien, tiden for å se Twin Peaks på nytt. Like fullt er det tiden for å drømme seg vekk, skru opp termostaten eller komme seg ut og danse. Tiden for å glemme at det er høst.

Når helgen avsluttes søndag kveld har jeg nettopp hørt Brian Wilson i Oslo Spektrum fremføre noe av den vakreste musikken noensinne skrevet. Min personlige favoritt på Pet Sounds har alltid vært avslutningssporet «Caroline No». Den avslutter min helg og min spilleliste. Før den tid skal jeg drømme meg bort til Brasil og Frankrike, danse til Baby Huey og forelske meg i Jane B.

Knut Steinfeld (gitarist og låtskriver i Family Values).

Milton Nascimento – Tudo o que você podia ser
Jacqueline Taïeb – Le Coeur Au Bout Des Doigts
Ned Doheny – When Love Hangs In The Balance
Arthur Russell- Janine
Gal Costa – Vou Recomeçar
Lee Hazlewood- The Night Before
Bo Hansson- De svarta ryttarna/Flykten till vadstället
Baby Huey & The Baby Sitters- Hard Times
Jane Birkin- Jane B.
Beach Boys- Caroline No

Spotify // Tidal

Foto: William Eggleston

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: