Snertingdal Sounds # 25

Snertingdal Sounds er en serie med spillelister der folk kan få med seg hva som går inn i ørene på oss i Snertingdal-leiren. Ofte er det lister satt sammen av hva vi har hørt og digget den siste tiden andre ganger kan det være listene blir mer tematisk. Åkke som, hver eneste uke kan DU få deg en fantastisk musikalsk reise med hilsen fra oss i Snertingdal Records.

Bøker. Litteraturens verden. Ved siden av musikk så er det ingenting som er bedre enn å stupe hode først inn i en bok. Sånn har jeg alltid vært, og jeg tror jeg alltid kommer til å være sånn også. Skal vi ta låtene på denne ukas spilleliste på alvor, så er det mange flere som har det sånn. Her er vi innom russisk litteratur, Christopher Hitchens og Sylvia Plath. Beowolf, Whitman og Camus. Et bredt spekter. Akkurat som det er i litteraturens verden. Det finnes en bok for alle – og kanskje finnes det også en låt.

Snart bibliotekar. – Stian Finstad Svehagen

  1. Conor Oberst – A Little Uncanny
  2. The Decemberists – A Song For Myla Goldberg
  3. The Antlers – Sylvia
  4. The Mountain Goats – Grendel’s Mother
  5. Belle & Sebastian – Wrapped Up in Books
  6. Camera Obscura – Books Written for Girls
  7. Richard Swift – Whitman
  8. Titus Andronicus – Albert Camus

Spotify | Tidal

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: